Inspirasjon

Vårens baderomstrender

For våren 2021 er trenden lyse jordtoner i brun og beige som gjør seg gjeldende. Disse fargene er med å gi harmoni og varme i hjemmet.

Lyse blå farger i flere nyanser den store trenden, gjerne kombinert med beige er en flott kombinasjon. Den blå fargen gir en rolig og avslappende atmosfære samtidig som den tar med naturlige elementer inn i hjemmet.

Selv om det er mest lyse og duse farger som er mest gjeldene så har de varme og rustikke fargene også kalt "terracotta fargene" blitt mer populære. Disse fargene minner oss om sydligere strøk og varme noe som vi gjerne drømmer om for tiden.

 

Stilmessig er det runde former som gjelder og naturlige materialer som rotting og tre er med på å varme opp kalde materieler på badet som fliser og overflater i krom.

 

I 2021 har organisering nærmest blitt en trend. Praktiske romdelere til skuffene er populære, og gjør det enkelt å få orden i toalettsakene.

 

Baderommet skal også være en stressfri sone, som gjør at folk er ute etter funksjonelle produkter. Spyletoaletter, berøringsfrie blandebatterier og speil som gir deg mulighet til å styre både lystemperatur og lysstyrke selger som aldri før!

 

 

 

Grønn oase

Grønne planter setter prikken over i'en på badet. Om du ikke har plass til store planter, kan en liten glassvase på servanten med en grønn kvist eller en blomst bidra til å gi badet liv. 

 

Hvis du ikke har naturlig dagslys på badet, er det lurt å velge planter som ikke krever så mye dagslys. Favoritten som tåler nesten alle miljøer er Smaragdpalmen (Zamioculcas), som har en fin og dypgrønn farge og klarer seg utmerket i baderom uten dagslys. I dag finnes det også mange fine kunstige planter for den som bare vil ha den grønne kontrasten.

Visste du at...

De fleste krukkevekster har sin opprinnelse i tropisk klima og trives i det fuktige baderomsmiljøet.

 

Vil du skape en tropisk følelse på badet skal du velge planter med store blad og litt mørkere nyanser.

 

Tips!

Å gi plantene en regelmessig dusj hjelper dem å ta opp syre og luft. 

Italiensk design

Azzurra er en av våre favorittmerker i 2020. Det minimalistiske og organiske går igjen i de ulike seriene. Azzura er kjent for sine høyteknologiske baderomsløsninger av svært god kvalitet.

 

Den aller største fordelen med Azzura er at serien er modulbasert, slik at du kan være kreativ når du velger ditt nye baderoms møbel. Spør oss gjerne om råd og tips!

 

Skap din egen stil og opplev et bad i ekte italiensk design.

Tips:

Lek deg med ulike teksturer, og myk gjerne opp det maskuline med hint av tre.

 

Våg å tenke nytt og annerledes!

Bad i farger

Friske farger fungerer som en energipille på morgenkvisten! INR lar deg velge og vrake i NCS fagrene du vil ha på baderomsmøblene!  Lek deg med farge og spreke detaljer som gir badet en skikkelig wow-effekt!

 

Tips: La fargene du velger, gå igjen i håndklær og interiørartikler for en gjennomført stil.

Velg riktig kjøkkenkran

Glad i å lage mat? Ved å velge riktig kjøkkenbatteri, kan kokkeleringen fort bli mye enklere.

 

Uttrekkbar tut gir deg stor bevegelsesfrihet og du kan fylle de største grytene på enkelt vis.

 

For deg som er glad i å bake og ofte står med deig på hendene, kan det være smart å ha en kjøkkenkran som enkelt kan åpnes og stenges kun med et lite enkelt trykk.