Lukter det gymbag på badet?

GROHE Shower – den gode dusjopplevelsen

Med GROHE Shower er du sikret en god dusjopplevelse med hver eneste dusj. Samtidig kan du glede deg over at du sparer på vannet uten å gå på kompromiss med vanntrykket, en alltid jevn og behagelig temperatur, og ingen muligheter for å brenne seg på armaturet. GROHE Shower-produktene er mer gjennomtenkte og svært intelligente, både i design og funksjonalitet, enn hva du er vant til.

Er det noe som kan måle seg med en god og lang dusj etter en stressende og hard arbeidsdag? Eller å starte fridagen eller helgen stille og rolig opp med ren nytelse under dusjens varme stråler?

Det varme vannet har både en avslappende effekt på kropp og sjel, og faktisk så økes kroppens frigivelse av endorfiner også. Et godt bad kan faktisk forbedre humøret ditt og til og med virke mildt smertestillende.

Dessverre blir den perfekte dusjopplevelsen umulig dersom du ikke har et ordentlig produkt installert på badet. Et av de mest utbredte problemene er svingede vanntemperatur, noe som skyldes at du har et blandingsbatteri uten termostat. Plutselig blir vannet alt for kaldt! Og selv om du kun gjør småjusteringer på blandingsbatteriet, blir vannet glo hett i neste øyeblikk og du brenner deg! Godt det ikke var barna det gikk ut over.

Det kan også være at det mangler litt vanntrykk, som kan få sjampoen vasket ordentlig ut av håret. Mange av de vannøkonomiske dusjsystemene som finnes på markedet i dag gir slett ikke et godt nok trykk på vannet til at du føler såpen og balsamrestene skylle ordentlig ut. Særlig dersom du har langt og kraftig hår. Men GROHE’s EcoJoy teknologi kan du være siker på å slippe unna dette problemet.

Den gode dusjopplevelse krever kvalitetsutstyr

Vil du ha en ordentlig dusjopplevelse hver gang du går i bad? Og sikkerhet for at dine barn ikke brenner seg når de selv går i badet? Eller at de skader seg fordi armaturet er for varmt på overflaten?

Da krever det en ordentlig dusj, og et intelligent designet armatur. Eller et gjennomtenkte og fullendt dusjsystem hvor det er tenkt på deg som skal ha glede av dusjens avstressende, rengjørende og behagelige stråler.

 

Intelligente funksjoner

Slike dusjløsninger finner du i GROHE’s Shower- serie av dusj og dusjsystemer. Her er det nettopp et gjennomtenkt og intelligent design kombinert med innovative og banebrytende funksjoner som skaper den gode dusjopplevelsen ved hver eneste dusj.

Hver for seg, eller sammen, sikrer funksjonene seg mot de ubehagelige opplevelsene du har møtt på tidligere.

  • Ecojoy – Med den intelligente, vannbesparende Ecojoy-funksjonen sparer du opp til 50% på vannforbruket, uten at det får utover vanntrykket. Du har alltid rikelig med trykk på vannet til å få skylt såperester av kroppen, samt sjampo og balsam ut av håret, selv når det er langt og tykt.
  • Turbostat – Den ekstremt nøyaktige termostaten reagerer omgående på selv små svingninger i vanntemperaturen, og gjenskaper den korrekte temperatur på under 0,4 sekunder. Du har dermed alltid den samme, behagelige temperaturen på ditt dusjvann.
  • Cooltouch – Med den gjennomtenkte vanngjennomstrømningen sørger Cooltouch for at overflatetemperaturen på blandingsbatteriet aldri overstiger 38 grader. Det sikrer deg og dine barn mot ubehagelig opplevelser i dusjen.
  • SmartControl – Denne funksjonen gjør det enkelt å justere vannmengden, endre stråletype og i det hele presisjonsstyre din badeopplevelse med å trykke og dreie på en enkelt knapp på armaturet.
  • Safestop – Safestop-knappen på GROHE Shower-seriens armatur og dusjsystem sikrer at det aldri bliver skrud for høyt opp, slik at vannet blir brennende varmt. Godt å vite når du sender barna i dusjen.

Endelig tilbyr de flest dusjene og dusjsystem i GROHE Shower-serien også flere forskjellige stråletyper på vannet. Foretrekker du stille og behagelige vannstråler passer SmartRain til deg, som samtidig sparer på vannet. Og har du behov for å få massert noen ømme muskler, kan du velge Massage Spray. Eller JetSpray til å få skyllet sjampo ordentlig ut av håret.

Finn den perfekte dusj, armatur eller dusjsystem

Hos Tempe Vvs Senter har vi samlet de perfekte GROHE Shower-produktene til din beste dusjopplevelse. Her finner du alt fra hoveddusjer, hånddusj og blandingsbatteri, til komplette dusjsystem som fullender ditt badeværelse.

Vi kjenner alle til de dagene hvor det føles som om man har stått opp på feil side av sengen – la Tempe Vvs og GROHE hjelpe deg og din familie til å få den perfekte starten på dagen – hver dag!