GROHE BLUE L-tut Kullsyrevann, kjøkkenbatteri

20.074,-
15.055,-

GROHE Blue Home Duo – den enkle og miljøvennlige måte å nyte rent og forfriskende filtrert, avkjølt og karbonert vann fra kranen.

Velkommen til GROHE Blue Home Duo-systemet - en klassisk kjøkkenkran som også sørger for smakfullt, filtrert, avkjølt eller karbonert vann.

Det kan være kostbart å kjøpe flaskevann, men GROHE Blue Home Duo-kranen er et miljøvennlig og praktisk alternativ – et filtreringssystem til hjemmet. GROHE Blue Home Duo startsettet inneholder alt du trenger for å kunne nyte filtrert, avkjølt eller karbonert vann.

Du kan til og med velge om du vil ha mye eller lite kullsyre. Og med en Blue Home Duo-kran får du samtidig alle fordelene ved en klassisk GROHE kjøkkenkran. Settet kombinerer en ettgreps GROHE Blue-kran og en lavenergi hjemmekjøleenhet, som inneholder filteret og CO2-flasken for karbonering. Kjøleenheten passer i alle skap som er mer enn 30 cm brede, og både filteret og CO2-flasken på 425 g er enkle å fjerne og bytte.

Den elegante L-formede tuten og den slanke kroppen skjuler separate indre vannveier for filtrert og ikke-filtrert vann.

Hendelen brukes til vanlig vann, og du trykker på den belyste LED-knappen for å aktivere filtreringsfunksjonen, avkjølingen eller karboneringen. Den er like enkel å bruke som smarttelefonen din, og LED-skjermen forteller deg når du må bytte patron.

Denne monoblokk kjøkkenkranen har GROHEs velkjente slanke linjer, i tillegg til skinnende blank StarLight kromfinish og slitesterk SilkMove intern mekanisme for enkel håndtering. I tillegg er det ikke behov for eksterne rør, og alt i settet er klart til bruk.

Les mer »
Leveringstid: 5-14 dager. Vi har noe farga kraner på lager. Ta kontakt for mere info.

Spesifikasjoner

Kategori

Kjøkkenbatteri

Merke

Grohe

Farge

Krom

Varenummer
31454001
Mål
0 × 0 × 0 cm
Properties
Kullsyre