FLOW SERVANTPAKKE 750 2 SKUFFER HVIT EIK

16.862,-
14.332,-

inkl vask, Top Solid

Vedum Flow er en komplett servantpakke designet av Jesper Ståhl. Servantens Top Solid behandling gjør at den får en matt, steinlignende og slitesterk overflate. Flow leveres montert i ferdige pakker med servant. Servanten mangler overløp, så vi anbefaler derfor å bruke åpen bunnventil som følger med servantskapet.

  • Skap i Hvit Eik
  • Servantskap leveres fabrikkmontert
  • Skuffer med innfelt grep og fullt uttrekk
  • Flyttbare glassdelere i den øverste skuffen
  • Bunnventil og vannlås medfølger
  • Top Solid servant - kum høyre/venstre
  • 15 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler

Mål: L:750 x D:52,5 x H:69,2 cm.

FRONTER

19 mm fuktbestandig MDF-plate belagt med malt/beiset askefinér eller lakkert i valgt NCS farge.

SERVANT

Støpemarmorservant med Top Solid overflate (matt). Top Solid er en sprøytet kompositt som påføres med en tykkelse på ca. 1-2 mm og har svært høy hardhet. Overflatebehandlingen gir servanten en glatt, slitesterk, steinliknende matt finish.

RENHOLD

For at baderomsinnredningen din skal holde seg fin lenge, bør du tørke opp vann og fuktighet så snart som mulig med en tørr klut.

Til rengjøring av servantskap er det best å bruke en fuktig bomullsklut med skånsomt rengjøringsmiddel, f.eks. håndsåpe, grønnsåpe eller et skånsomt oppvaskmiddel. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler og skuremidler. Husk at flekker og riper er mer synlige på svarte og mørke farger.

Til Top Solid servanten behøver du ikke noe rengjøringsmiddel. Servanten rengjøres med en svamp eller klut fuktet i vann. Ønsker du en grundigere helgevask anbefales Clean & Shine, et spesialmiddel utviklet for rengjøring av komposittvasker.

FUNKSJONSGARANTI

Vedum gir 15 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler. Deler med feil erstattes med samme eller likeverdig produkt fra gjeldende sortiment. Eventuelle monteringskostnader erstattes ikke. Garantien gjelder ikke hvis ikke anvisningene for montering og vedlikehold er fulgt. Ellers gjelder Forbrukerrådets bestemmelser.

Les mer »
Leveringstid: 2 uker

Spesifikasjoner

Kategori

Møbelsett

Merke

Vedum

Farge

Lys Eik

Varenummer
82733007
Mål
0 × 75 × 0 cm