header

SIG. HALVORSEN OG GROHE TREFFER BLINK

29.07.2019

Under skifestivalen Blink stiller Grohe og Sig. Halvorsen opp med en hel truck spekket med produkter til Blink-priser. Sammen er de klare for rulleski, skiskyting og folkefest!


Blinkfestivalen i Sandnes har vokst seg frem til å bli en folkefest, med stor suksess år etter år! Det er et arrangement som vi synes representerer det spennende, livlige og sportslige i regionen. 
 
– Dette er noe vi i Sig.Halvorsen assosierer oss med og vi har derfor støttet opp og bidratt som sponsor i alle år, kan Kåre Ravndal i Sig.Halvorsen fortelle. 

 

img 6765

 
– Å få til et så stort arrangement krever samarbeid, dugnadsånd og hardt arbeid. Da er vi selvfølgelig med, utdyper han.
 
Ekstra kjekt og spennende blir det for Sig. Halvorsen i år, da en av deres største leverandører, Grohe, blir med som medsponsor. 
 
– Det skal bli skikkelig liv, sier Kåre. 
 
– Vi kan knapt vente, legger administerende direktør i Grohe, Ole Christian Mørk til. Som tidligere langrennutøver har han stor interesse for idretten, og gleder seg til å se hele verdenseliten samlet.
 
– Vi synes samtidig at det er ekstra gledelig å se at morgendagens helter også er vel så godt representert, og får gå i de samme løypene som sine forbilder! Her blir det toppidrett – kombinert med sultne unge utøver som er på vei mot sine store mål.
 
– Vi kan røpe såpass at vi stiller med Grohe trucken og gir kundene hele 50% på alt av produkter under festivalen. Vi vil også kjøre aktiviteter for barna med kjekke premier. Vi håper at så mange som mulig vil titte innom oss i løpet av dagene i Sandnes. 

 

grohe-truck-tour-lebanon-1

 
– Dette blir spennende, og vi gleder oss til å være en del av denne folkefesten som samler så mange mennesker på ett sted. For oss er dette et av årets høydepunkter, og i år gleder vi oss ekstra over at Grohe ønsker å bli med oss, sier Kåre Ravndal.

Hold av dagene 31. juli-4. august og bli med på folkefest!