geten2

Slik får du spafølelsen på badet

01.02.2017

– “Mindfulness” er i fokus. Mange av kundene er på utkikk etter et bad som setter dem i godt modus. I en hektisk hverdag er badet for mange det eneste stedet de kan få litt alenetid, forklarer Geten Høie.

 

Geten har over 30 års erfaring som interiørdesigner. Hun innreder boliger, hytter, kontorlokaler, restauranter og hoteller. Et av hennes favorittrom er badet.

geten4

– Målet mitt er å skape et tidløst bad som er tilpasset hver enkel kunde, forklarer Geten. I dag er mulighetene uendelige både når det kommer til design og funksjonalitet. 

Geten har et tett samarbeid med Sig. Halvorsen, og tar med seg kundene til butikken på Vibemyr for å hjelpe dem å velge innredning. Her finner hun det siste innen baderomstrender og i topp kvalitet. 

– Første bud når man skal pusse opp badet, er at det skal være praktisk å holde, forklarer Geten. Der er jeg litt bestemt! De fleste velger vask integrert i benk, det er renslig og lett å vaske. 

Geten jobber mye ton-i-ton. Sand og grå er populære farger, men selvfølgelig går også mange for det tradisjonelle hvite badet. 

– Et bad koster sjeldent under 200 000 kroner. Min filosofi er at det da skal vare i minst 10-15 år før man trenger gjøre noen grep. Mitt eget bad er 18 år, og folk kommer inn og tror det er helt nytt, ler Geten.

– Jeg synes det er kjekt når rommet har litt størrelse. Da kan jeg være ekstra kreativ. Jeg har en kunde hvor vi bestemte oss for å sette badekaret  i midten av rommet. Det ble spennende, sier Geten.

Hun bruker mye tid på å intervjue kundene for å kartlegge hvilken stil og hvilke behov de har. Miljøet rundt spiller en stor rolle når det kommer til inspirasjon. Tema er alltid kjekt å jobbe ut ifra…

Et eksempel er en kunde som bor ved sjøen, hvor de la små turkis mosaikkfliser. Dette var 8 år siden, men Geten hevder kunden enda ikke er lei.

– Man skal få en opplevelse om hvem som bor i huset allerede når man kommer inn i gangen, forklarer hun.