header_artikkel

Baderomstrendene du ikke vil gå glipp av i 2017

01.02.2017

Badet er husets viktigste velværerom, hvor vi tilbringer mye tid. Derfor er det viktig å skape et rom som gir en harmonisk og behagelig stemning. La deg inspirere av trendene for det nye året.


LUNE JORDNÆRE FARGER


Vi har sett en gradvis endring de siste årene, hvor mange våger seg bort fra det trygge hvite og beveger seg over i mer lune og jordnære farger.

236828
Her et godt eksempel fra Aspen serie Kilen.


KONTRASTER


Det betyr ikke at hvitt er ut, snarere tvert imot. Hvitt bad gir en illusjon av å virke større, noe de fleste setter stor pris på. Trenden for tiden er å skape kontraster med sort, for en tidløs stil på badet.
 

236822

PERSONLIG


Folk vil også gjøre badet personlig, og mange av våre kunder er ute etter noe særegent som skiller seg ut fra det tradisjonelle vi forventer å se på badet. Evermite servant fra Aspen er ett eksempel, hvor de klassiske runde formene er erstattet av moderne rette kanter.

kilen-evermite
Evermite servant fra svenske Aspen.


MØRKT OG EKSKLUSIVT


De som liker en mer maskulin stil, går for mørkere farger. Koksgrå, sort, sammen med grønntoner går igjen.

240291
På bildet ses Kilen-serien fra Aspen. Matte overflater er inn.


TREVERK


Tremøbler og lyse overflater brukes for å tone ned det røffe, for eksempel for de som har betongvegger eller -gulv. Tre skaper en fin balanse og gir et mer avslappet og varmt uttrykk.

236833 (1)


PUDDERROSA


Ønsker man mer farge, kan man legge til detaljer som håndklær og småartikler. Zone Denmark har mye fint, og pudderrosa ser ut til å bli en populær farge mot vår og sommer.

screen shot 2017-01-27 at 09 07 31
Myke, gode håndklær fra Zone Denmark.


KVALITET OG FUNKSJONALITET


I tillegg til design er folk også i større grad opptatt av funksjonalitet og energisparing. Våre produkter er av ypperste kvalitet, og vi kan tilby spennende baderomsteknologi ut ifra behov og ønsker. Salg av berøringsfrie servantkraner øker, og folk er mer og mer bevisste og opptatte av å spare vann og energi.

bad
Berøringsfri krane fra Oras.

Vi gleder oss til et nytt år med våre kunder. Kom gjerne innom for å høre med om trender for bad og interiør.